Η Panik Platinum και ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Σωστό Μου Λάθος», ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανανέωσε το συμβόλαιό του, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, παρουσία της ομάδας της εταιρείας.

Η συνεργασία άρχισε τον Ιούνιο του 2016, με το hit «Μια Ιστορία» και είναι γεμάτη τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Ο πιο πρόσφατος καρπός της συνεργασίας τους είναι το άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος», το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια, όπως τα επιτυχημένα singles «Και Κάτι Ακόμη», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το», «Ούτε Μέρα Μακριά Σου» και το «Φώναξέ Με» που έμεινε επί πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ηλίας Βρεττός - Γιώργος Αρσενάκος - Panik Records

Στο δίσκο υπάρχουν επίσης και καινούργια κομμάτια τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει, όπως τα «Η Αγάπη Μπορεί», «Ώρα Μοναξιάς» και «Καταστρέφομαι».

Το CD του «Σωστό Μου Λάθος» έχει ανέβει στο Νο. 9 των φυσικών πωλήσεων, όπως καταγράφονται στο επίσημο chart της IFPI.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα στα γραφεία της εταιρείας, ο Ηλίας Βρεττός και η οικογένεια της Panik «σφράγισαν» τη συνέχεια του κοινού μουσικού τους ταξιδιού και είναι έτοιμοι να χαρίσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια που «αγγίζουν» τον καθένα.

Γιώργος Αρσενάκος - Ηλίας Βρεττός

Πηγή: hit-channel.com