Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ύστερα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story, ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 2008, με το CD single «Όλα Θα Αλλάξουν», ενώ ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο «Μάλλον Κάτι Ξέρω»

Έχει λάβει 15 μουσικά βραβεία σε Ελλάδα (MAD VMA) και Κύπρο (SMA), κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τον τίτλο του καλύτερου τραγουδιστή 6 συνεχόμενες χρονιές.

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη, Μυτιλήνη, Πτολεμαΐδα, Σαντορίνη, Σύρο, Ναύπλιο, Ζάκυνθο, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Πρέβεζα, Αγία Νάπα, Πάτρα και Λάρισα. Το 2017-2018 συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρόνια τη συνεργασία του με το Fantasia live μαζί με τους Other view. Στις 29 Μάιου 2020 κυκλοφόρησε το καινούριο του τραγούδι με τίτλο: "Αθήνα Μου".

Το 2021 και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί ακόμα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Τελικά" σε συνεργασία με τον "Rack" απο την P&C 2021 Panik Platinum. Από τις 4 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 25 Ιουνίου εμφανιζόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Athens. Πλέον, συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 11 Νοεμβρίου έως και σήμερα, εμφανίζονται στο Teatro Athens.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φωτογραφία με τη μητέρα του στο μαιευτήριο

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη μητέρα του. Ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που γέννησε τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο παρελθόν, έχει αναφερθεί για τη στιγμή που η μητέρα του μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον ίδιο μαζί με τα δυο του αδέρφια, ένας τοκετός, ο οποίος είχε γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες εκείνης της εποχής. 

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια… Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ON AIR NOW

Ακούστε
ΘΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
crossmenuchevron-down-circle