Μία γεμάτη εβδομάδα ξεκινά για τα 12 ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ –        Στη δουλειά σου σήμερα φρόντισε να προχωρήσεις με πολύ μελετημένες κινήσεις, για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ –                                                    Μην υπονομεύεις τον εαυτό σου με απραξία, η ζωή είναι μπροστά και οι επιτυχίες σε περιμένουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                                                      Ο δυναμικός σου χαρακτήρας σήμερα σε απογειώνει και κερδίζεις την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                                                 Για όσα πέρασες στο παρελθόν δεν ευθύνεται όποιος σε πλησιάζει, οπότε οφείλεις να προσέχεις.

ΛΕΩΝ –                                                                  Δώσε προσοχή στις συμβουλές των υψηλότερα ισταμένων και φρόντισε να συνετιστείς, πριν να είναι αργά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                                                Βάλε όρια και κάνε απόλυτα κατανοητό, πως οι προτεραιότητες είναι δική σου υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ –                                                         Κοίταξε να ηρεμήσεις, διαφορετικά πολύ σύντομα θα δεις τεράστια αλλαγή στη στάση των φίλων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                                       Το αποτέλεσμα έχει σημασία κι είναι πέρα για πέρα θετικό, ενώ φυσικά βελτιώνει ουσιαστικά τη διάθεσή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                                                   Μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                                                   Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος και θα έχεις την κατάλληλη διάθεση, ώστε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                                                                 Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ –                                   Φρόντισε σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου. Θα υπάρχουν διαμάχες από το πουθενά!

 

 

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr