Ο Σάκης Ρουβάς απαντά μέσω των συνεργατών του για τη φερόμενη δέσμευση των εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών του εξαιτίας υποχρεώσεων προς την προηγούμενη εταιρεία δημοσίων σχέσεων με την οποία συνεργαζόταν, μία είδηση που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (11/06).

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών», επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου», διευκρινίζει.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ», καταλήγει η ανακοίνωση του Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο των μέσων ενημέρωσης, η «Progressive PR M ΕΠΕ» έκανε προσφυγή κατά της εταιρείας «Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ» για μία οφειλή ύψους 25.000 ευρώ.

Μετά από το αίτημα της πρώτης, το Πρωτοδικείο εξέδωσε διαταγή πληρωμής δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά εις χείρας των τραπεζών και δεσμεύθηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί.

 

 

 

Πηγή: hit-channel.com