Την εμφάνιση της πρώην συζύγου του αλλά και μητέρα των παιδιών του στην έκθεση ”Erotic Art”, σχολίασε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η Εύη Αδάμ παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή την συγκεκριμένη έκθεση, φορώντας χιουμοριστικά στο πρόσωπό της μία μάσκα σε σχήμα ανδρικών γεννητικών οργάνων.

Ο πρώην σύζυγός της, εξέφρασε δημόσια στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την άποψή του για το σόου ύστερα από παρότρυνση των διαδικτυακών του φίλων που του ζητούσαν επίμονα να σχολιάσει τόσο την έκθεση ”Εrotic Art αλλά και την εμφάνιση της Εύης Αδάμ.

Επειδή αρκετοί με ρωτάτε στο inbox μου ποια η γνώμη μου για το Erotic show 2014 όπου παρουσίασε η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των δύο παιδιών μου, έχω να πω και δημόσια το εξής: Το σεξ και ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο για να απολαμβάνει και να νιώθει στη ζωή του!

Υπάρχει ελευθερία έκφρασης και λόγου γύρω απ αυτό (στις μέρες μας τουλάχιστον) και όλοι οι άνθρωποι θα πρεπε να μαστε απελευθερωμένοι γύρω απ αυτό το θέμα!

Από αυτό όμως που αναφέρω παραπάνω μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω, πιστεύω ότι έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση!

Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι πιστεύει γύρω από το θέμα σεξ και έρωτας είναι κάτι που σίγουρα δεν αφορά κανέναν όταν όμως το εκθέτεις και δημόσια θα πρέπει να σαι αρκετά προσεκτικός ώστε να μη θίγεις και να μην προσβάλλεις και κάποιους συνανθρώπους σου ή ανήλικα παιδιά

που ενδεχομένως δε σου φταίνε σε κάτι και που και κάποιοι μπορεί να έχουν και αντίθετη άποψη, που θα πρεπε να είναι σεβαστή στο πλαίσιο μιας υγιούς δημοκρατίας!

Ο καθένας λοιπόν μπορεί και επιβάλλεται να έχει την άποψή του πάνω σ αυτό το θέμα και να βγάλει τα συμπεράσματά του χωρίς να χρειαστεί να θίξει ή να προσβάλει κάποιον άνθρωπο όποιος κι αν είναι αυτός! Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη που είμαι υπέρμαχος του Παν μέτρον άριστον! Να στε όλοι καλά, να χετε καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη και δημιουργική χρονιά”, έγραψε χαρακτηριστικά!

Λίγη ώρα αργότερα, ο γνωστός τραγουδιστής κατέβασε το post του από το Facebook…

Πριν 2 ώρες, .ομως, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να το αφαιρέσει…

ΔΕΣ ΕΔΩ