Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει αφήσει το ίχνος του στην ελληνική δισκογραφία, τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικά τη φετινή σεζόν, (απ)έδειξε ότι αποτελεί τον επόμενο πρωταγωνιστή στο μουσικό τοπίο. Μας χάρισε μία επιτυχία που λατρέψαμε και του έδωσε την ώθηση να ανέβει ένα ακόμη «σκαλί», το «Κοριτσάκι Μου» και, πρόσφατα, έκανε πραγματικότητα τον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του ώστε να αφήσει ανεξίτηλα τα «Αποτυπώματα» της επιτυχίας.

Ένα από τα καινούρια τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη που ακούμε καθημερινά στις ραδιοφωνικές συχνότητες είναι το εκρηκτικό «Κάτσε Καλά», που κυκλοφόρησε στις αρχές της άνοιξης από τη Minos EMI / Universal.

Το video clip που το οπτικοποιεί και όπου συμμετέχει η λαμπερή Κατερίνα Καινούριου πλησιάζει τα τέσσερα εκατομμύρια προβολών στο YouTube και, από ό,τι φαίνεται, έχει γίνει γνωστό και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο Σέρβος τραγουδιστής Adil Maksutovic διασκεύασε το «Κάτσε Καλά» του Πέτρου Ιακωβίδη στη γλώσσα του, παίρνοντας τον τίτλο «Lepotice».

Το τραγούδι που υπογράφει μουσικά ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζί με την Icon Music (σε ελληνικούς στίχους δικούς του και του STAN) σαρώνει και στη σερβική εκδοχή του και θα γίνει μεγάλη επιτυχία, όπως εδώ, καθώς μέσα σε μόλις ημέρες έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο επισκέψεων!

Πηγή: hit-channel.com