Η Πάολα επανέρχεται δισκογραφικά με μία δυναμική μπαλάντα που έχει τον τίτλο «Περαστική».

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της επανέρχεται με ακόμα μία δυναμική ερμηνεία γεμάτη ένταση και συναισθήματα, όπως μόνο εκείνη ξέρει να καταθέτει σε κάθε τραγούδι της και να καθηλώνει όλους τους θαυμαστές της με χαρακτηριστική ευκολία.

Η Πάολα είναι μία πολυδιάστατη λαϊκή τραγουδίστρια, που δε γνωρίζει φραγμούς, ξεχωρίζει για την εκφραστικότητα και τη δύναμη της φωνής της και δε σταματά να εξελίσσεται.

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση για τα σπάνια ερμηνευτικά χαρίσματα που τη συνοδεύουν, επεκτάθηκε σε καινούργιες για εκείνη μουσικές «όχθες», όταν πρόσφατα ένωσε δυνάμεις με τους Πυξ Λαξ στο τραγούδι «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο».

Ίσως δεν ήμουν δυνατή
Εγώ περαστική, σ
τον έρωτα νεκρή
Κι ας ήμουν στη δική σου τη ζωή
Περαστική

Το καινούργιο single της Πάολα φέρει τον τίτλο «Περαστική».

Την επιβλητική μουσική υπογράφουν ο Τόνι Μαυρίδης και ο Χριστόδουλος Σιγανός. Οι υπέροχοι στίχοι του τραγουδιού είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, καθώς τους έχουν γράψει ο Νίκος Δούρος, ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

Το φετινό χειμώνα, η Πάoλα συνυπάρχει με το Νότη Σφακιανάκη στη σκηνή του «Γκάζι Live», σε μία από τις πολυαναμενόμενες καλλιτεχνικής συμπράξεις της σεζόν.

Το «Περαστική» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Πηγή: hit-channel.com