Σε σύνεντευξή του ο Stan μίλισε για όλα! Ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής αναφερθηκε στο πώς βγήκε το όνομα με το οποίο τον γνωρίζουμε όλοι. Ο ίδιος ομολόγησε ότι είναι  το παρατσούκλι του από τότε που έκανε graffiti στην Πάρο και είναι η συντομογραφία του ονόματος του(Στράτος Αντιπαριώτης).

Ο Καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η καριέρα του. Ο  ίδιος είπε ότι, ο παραγωγός του τον βρήκε μέσα από το facebook και τον έπεισε να αφήσει την Πάρο και να πάει στην Αθήνα γιατί ήξερε ότι γράφει τραγούδια και ψιλοτραγουδάει. Συνεχίζει λέγοντας ότι επειδή δεν υπήρχαν χρήματα ώστε να τραγουδίσει κάποιος γνωστός καλλιτέχνης το πρώτο του demo, αναγκαστικά ηχογραφίθηκε με τη δική του φωνή. Εδώ ξεκινάνε και όλα αφού όταν η δισκογραφική εταιρία άκουσε τη φωνή του ενθουσιάστικε και θέλησαν να τον γνωρίσουν.

Επιπλέον αναφέρεται και στην άποψη του για τα talent shows λέγοντας ότι δεν θα πήγαινε σε κάποιο γιατί δε θα ήθελε να εκθέσει την προσωπική του ζωή για τη καριέρα του, αν και παραδέχεται ότι έχουν βγεί μεγάλα ταλέντα από τέτοια shows.

Στη συνέχεια ο Stan  αναφέρει ότι δε νιώθει sexy αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θέλει ο κόσμος να τον γνωρίζει για τους κοιλιακούς του αλλά για τη δουλειά που κάνει. Τέλος αποκαλύπτει ότι θέλει μια μέρα να κάνει οικογένεια αλλά δεν είναι κάτι που τον αγχώνει αφού είναι μικρός ακόμα.