Ο STAN επιστρέφει σύντομα στη δράση με καινούριο υλικό.

Κάθε βήμα από το «παράξενο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας είναι και ένα βήμα μπροστά. Έπειτα από μία σειρά επιτυχιών που σηματοδότησαν μία ωριμότερη εποχή και διεύρυνε το κοινό του σε όλες τις ηλικίες, ο STAN σταμάτησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο τους δείκτες του ρολογιού για να κάνει πράξη το νέο δίσκο του με τον κρυπτικό τίτλο «11:11».

Το «11:11» έδωσε συνέχεια στο σερί του STAN και μετά τον προπομπό του άλμπουμ, το Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», ακολούθησε για τον πιο ανατρεπτικό τραγουδιστή της γενιάς του άλλη μία επιτυχία.

Το «Τώρα Λείπω» αναρριχήθηκε έως την κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart, διατηρώντας μέχρι σήμερα τη θέση του στο Top 10. Το τραγούδι «ντύθηκε» με εικόνα με ένα συναρπαστικό video clip που έκοψε την ανάσα, αφού τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο μακρινό και απόλυτα παγωμένο Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, απαιτώντας ένα κοπιαστικό ταξίδι 4.136 χιλιομέτρων.

Το φθινόπωρο πλησιάζει και ο STAN έχει επιστρέψει στο στούντιο μαζί με τους συνεργάτες του, την ταλαντούχα ομάδα της Icon Music με την οποία συμπορεύεται όλα αυτά τα χρόνια και δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, τόσο για εκείνον όσο και για άλλους τραγουδιστές.

Με μία δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, ο SΤAN πληροφορεί ότι πρέπει να περιμένουμε «νέα μουσική» σύντομα. Παρ’ όλα αυτά, δεν μας έκανε τη χάρη και κράτησε κλειστό τον ήχο!

Πηγή: hit-channel.com