Ο σύντροφός της Μαίρης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης,  μπορεί και να σύγχυσε λίγο τους δημοσιογράφους  μετά τις δηλώσεις του στην πρεμιέρα της παράστασής του για το κορίτσι του. Όταν εκείνοι τον ρώτησαν για την σχέση του τη Μαίρη, ο ηθοποιός μη θέλοντας να αναφερθεί στα προσωπικά του  αποκρίθηκε: “Ποια Μαίρη;”Η  παρουσιάστρια και πρωταγωνίστρια του Hair, όμως, στηρίζει τον σύντροφό της και ξεκαθαρίζει γιατί εκείνος είναι πιο διστακτικός με την έκθεση της προσωπικής του ζωής στα media. Η Μαίρη Μίλησε  στο People, που κυκλοφορεί σήμερα, με το Πρώτο Θέμα.

“Όλο αυτό με τις κάμερες και τα μικρόφωνα είναι ένα πράγμα που δεν του αρέσει και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ποτέ δεν ήταν μέσα σε αυτό που λέμε σόουμπιζ, ούτε τον ενδιαφέρει να είναι. Ακόμα και στην πρεμιέρα του στο θέατρο, όπου είχαν έρθει κάμερες, προσπάθησε να αποφύγει τις προσωπικές ερωτήσεις. Τον κατανόησα πλήρως και ενοχλήθηκα που τον έβγαλαν σνομπ. Όμως, επειδή έχω κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μη στενοχωρηθεί. Και δεν στενοχωρήθηκε”, δηλώνει στο People και τον Μαρίνα Βιθούλκα, η Μαίρη Συνατσάκη.

Στο παρελθόν έχει τύχει να εντοπίσουν paparazzi στις διακοπές τους και να αισθανθεί ο σύντροφός της άβολα; “Ναι, είδαμε φωτογράφο που προσπαθούσε να μας τραβήξει. Η αντίδρασή μας ήταν να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μας χαλάσει τα σχέδια εκείνης της ημέρας”.

 

 

 

Πηγή: marieclaire.gr