Τον ένα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε την περασμένη Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, το πιο επιτυχημένο cafe της Χαλκίδας!

Και βέβαια, δεν επρόκειτο για ένα απλό party! Πώς αλλιώς έπρεπε να γίνει άλλωστε, όταν συγκεντρώνεις εκατοντάδες πελάτες καθημερινά και γύρω στους 40.000 διαδικτυακούς θαυμαστές στον ένα χρόνο λειτουργίας, με τις καλύτερες αξιολογήσεις…

5 αστέρων ήταν, όπως και οι αξιολογήσεις, η ημέρα Τετάρτη!

Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα υπήρχαν all day free coffee και ροφήματα, για όλους τους φίλους του πιο hot σημείου συνάντησης της πόλης!

Και βέβαια τα happenings δε σταμάτησαν εδώ! Γύρω στις 6 το απόγευμα, το λογότυπο του NEGRO ζωντάνεψε, καθώς την εμφάνιση του στην είσοδο του μαγαζιού έκανε ένα μαύρο άλογο! Και όπως είναι φυσικό τα κινητά πήραν φωτιά, από τις φωτογραφίες…

ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ

Την παράσταση έκλεψε, γύρω στις 9, το secret live concert των Μύρωνα Στρατή και Ησαϊα Ματιάμπα! Οι 2 αγαπημένοι τραγουδιστές, που σκίζουν στις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, ξεσήκωσαν τους θαμώνες, δίνοντας άλλον αέρα στα γενέθλια του μαγαζιού!

Το παρών όμως έδωσαν και πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz! Λίγα από τα ονόματα: Ηλίας Βρεττός, παρέα με την κοπέλα του Ευαγγελία Αραβανή, Shaya, Βο, Νικηφόρος, Αμαρυλλίς, REC (Άρης Λουμάκης, Mike, Ξένια Evven), Master Tempo!

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε μεγαλύτερος περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδας, ΣΟΚ F.M 104.8!

ΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

[Master tempo, Νίκος Καρτελιάς (διευθυντής του ΣΟΚ F.M 104.8), Ηλίας Βρεττός]

(Shaya, Bo, Γιώργος Καρτελιάς)

(Master Tempo, Ηλίας Βρεττός)

(Αμαρυλλίς, Νικηφόρος, Γιώργος Καρτελιάς)

[REC (Άρης Λουμάκης, Mike, Ξένια Evven)]

Αποκορύφωμα της βραδιάς η εντυπωσική και πρωτότυπη τούρτα! Ένα κεφάλι αλόγου, ευτυχώς μόνο από σοκολάτα:

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ NEGRO!