Ο Παντελής Παντελίδης τραγουδά με την κιθάρα του το «Θα Ζω».

Τον περασμένο Δεκέμβριο ακούσαμε για πρώτη φορά το «Να ‘Σαι Καλά», το οποίο έχει ανέβει έως την κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, απαριθμώντας 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από την αδόκητη απώλειά του, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον αξέχαστο καλλιτέχνη σε άλλο ένα δείγμα καινούριου υλικού, έστω ανεπίσημα.

Πρόκειται για το ιδιαίτερο «Θα Ζω», το τραγούδι που υπέγραψε ο ίδιος και γνωρίσαμε τον προηγούμενο καιρό με τη φωνή της Αμαρυλλίδας, σε μία μοναδική εξαίρεση για την αδημοσίευτη μουσική προίκα που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης.

Τους δύο τραγουδιστές συνέδεε μία αληθινή φιλία και μία βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση. Τα θεμέλια της γερής φιλίας που παρέμεινε αλώβητη μέχρι την τελευταία στιγμή έθεσε η μεγάλη επιτυχία «Διαταγές» και το «Θα Ζω» διατήρησε ακλόνητο αυτόν τον δεσμό.

Η εκτέλεση που τραγούδησε η Αμαρυλλίς εμφανίστηκε στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και το συγκλονιστικό video clip πλησιάζει στα τρία εκατομμύρια προβολών.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε ηχογραφήσει σε μορφή demo το «Θα Ζω» τραγουδώντας το με την κιθάρα του, μία εικόνα με την οποία είχε ταυτιστεί από τότε που τάραξε τα νερά ως φαινόμενο του YouTube. Έτσι συνήθιζε να κάνει με όλα τα τραγούδια του, όπως συνήθιζε να σκαρώνει νέες μελωδίες και καινούριους στίχους.

Το αδημοσίευτο υλικό με τον Παντελή Παντελίδη να τραγουδά το «Θα Ζω» έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια:

Πηγή: hit-channel.com