Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ; Νέα έρευνα ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Η γυναίκα δεν είναι “φωτιά” στο κρεβάτι όταν διανύει τη δεκαετία των 20’s, όπως λανθασμένα είχαμε την εντύπωση. Αντίθετα, μετά τα 30 οι γυναίκες αρχίζουν να κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους.

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle και την παρουσίασε ο Γιώργος στο Σοκ FM Morning Show, η ηλικία που οι γυναίκες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ είναι στα 36 τους.

Στην έρευνα πήραν μέρος 2.600 γυναίκες, οι οποίες ρωτήθηκαν για τους οργασμούς που βιώνουν, για το πόσο απολαυστικό και ποιοτικό είναι το σεξ και πόσο ελκυστικές νιώθουν. Οι απαντήσεις χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ ανάλογα με την ηλικία: Από 18 έως 23 ετών, από 23 έως 35 και από 36 μέχρι να… τελικιάσει.

Το τελικό συμπέρασμα, στο οποίο κατέληξε ήταν πως οι μεγαλύτερες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο σέξι (8 στις 10) και βιώνουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς (6 στις 10).

ON AIR NOW

Ακούστε
ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
crossmenuchevron-down-circle