Οι μέρες περνούν, η ζωή συνεχίζεται, η eurovision όμως δεν σταματά ποτέ να είναι ένα επίκαιρο θέμα ειδικά όταν πρόκειται για κράξιμο της Ελληνικής  συμμετοχής.  Αυτή τη φορά η Ελπίδα, η τραγουδίστρια που μας είχε εκπροσωπήσει παλαιότερα στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Σωκράτη εσύ Superstar»,  μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και δε θα λέγαμε ότι μίλησε και με τα καλύτερα λόγια….

Η Ελπίδα σε γνωστή εκπομπή δήλωσε ότι μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να είναι ένα γλυκό κορίτσι αλλά φωνητικά δεν ήταν καθόλου καλή. Συνέχισε λέγοντας ότι το τραγούδι ήταν καλό αλλά όλο αυτό που έβλεπε και άκουγε δεν ήταν καθόλου καλό.

Η Ελπίδα τοποθέτησε τη φωνη της Ελευθερίας Ελευθερίου στην τελευταία θέση λέγοντας ότι φωνητικά ήταν ότι χειρότερο ακούστηκε, μετά μάλλον το σκέφτηκε καλύτερα και μας τοποθέτησε στην χειρότερη εφτάδα. Τέλος χαρακτήρησε ‘φθηνή’ τη σκηνική παρουσία της  Ελευθερίας Ελευθερίου.

Όχι μην αγχώνεστε δεν έβγαλε μόνο κακία. Για την  Ήβη Αδάμου είπε τα καλύτερα.  Δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε που η Κύπρος δεν πήρε καλύτερη θέση αφού η Ήβη ήταν ολόσωστη, μάλλιστα έκανε και μία μικρή σύγκριση προς τις δύο τραγουδίστριες αφού είπε χαρακτηριστικά ότι και η Ήβη φοραγε μίνι φούστα αλλά είχε μία αγνότητα.