Καλή Εβδομάδα σε όλους με μία Δευτέρα, όπως πρέπει! Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποκαλύψει τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς και δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ –    Ενδεχομένως να σας κυριεύσει μια ελαφριά μυστικοπάθεια, ωστόσο ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Σήμερα προτεραιότητα θα δώσετε στα ερωτικά σας ζητήματα και όχι τόσο στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ –    Η μέρα ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις μοναχικότητας, όχι όμως με την έννοια της μοναξιάς, αλλά με την έννοια της ανάγκης για εσωτερική ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες ερωτικές προοπτικές, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ –  Επιθυμία σας θα είναι να μείνετε  μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Η μέρα ίσως να σας φέρει μια ελαφριά αδράνεια, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Μια ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

ΙΧΘΕΙΣ –  Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, έντονη η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την υψηλή αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr