Ο STAN παρέσυρε το «The X Factor 2» στο ρυθμό των επιτυχιών του!

Το παράξενο παιδί της ελληνικής δισκογραφίας ήταν ο κεντρικός μουσικός προσκεκλημένος στο έβδομο live show του δημοφιλούς talent show, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου.

Με τη συνοδεία της ορχήστρας του, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ανέβηκε στη σκηνή του «The X Factor 2», ξεσηκώνοντας με τη μοναδική ενέργειά του το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά από το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου και τους τηλεθεατές που είχαν συντονιστεί στους δέκτες τους.

Σε μία απολαυστική εμφάνιση, ο STAN τραγούδησε ζωντανά αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Παράξενο Παιδί», το Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», το «Χτύπα» και το «Τώρα Λείπω», τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «11:11».

Μετά το τέλος του live μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς, μόνιμος παρουσιαστής του «The X Factor» στη χώρα μας, ζήτησε τις συμβουλές του -κατά κόσμον- Στράτου Αντιπαριώτη για τα τουριστικά «πρέπει» της Πάρου, του νησιού από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής.

Δείτε την εμφάνιση του STAN στο «The X Factor 2» παρακάτω:

Πηγή: hit-channel.com