Η Μελίνα Ασλανίδου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού εκτός του ότι γυρίζει όλη την Ελλάδα κάνοντας sold out συναυλίες, είναι και ερωτευμένη! Η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί το τελευταίο διάστημα σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη, έναν γοητευτικό κομμωτή από την Κρήτη. Μπορεί το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην διατυμπανίζει την σχέση του, αλλά συχνά έχει απαθανατιστεί σε κοινές εξόδους του. Η διαφορά ηλικίας αλλά και η απόσταση, καθώς ο Βασίλης μένει μόνιμα στα Χανιά, δε στάθηκαν εμπόδιο για να ερωτευτούν παράφορα.

Η Μελίνα δεν μιλάει συχνά για τον αγαπημένο της αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο ένθετο Weekend και στην Κορύνα Μανταγάρη, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την κέρδισε στον Βασίλη. “Οι άνθρωποι κερδίζουν ο ένας τον άλλον με το σύνολο της προσωπικότητάς τους, με τις πράξεις τους και με την στάση τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μένα και τον Βασίλη”.
Πως σου φάνηκε όταν άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με την προσωπική σου ζωή; “Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θέλει να γνωρίζει πράγματα για την ζωή μου και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι αυτό έως τώρα έχει γίνει από την πλευρά του χώρου με σεβασμό”.
Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή σου; “Σημαντικό, όπως και στην ζωή όλων των ανθρώπων, έτσι δεν είναι;”
Πηγή: tlife.gr