5 άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν την… κουτσουκέλα χωρίς να το καταλάβεις

Παρακάτω σού αποκαλύπτουμε τους άντρες του ζωδιακού που είναι πιο εύκολο να κάνουν την… κουτσουκέλα που λέμε λαϊκά!

Δίδυμος

Ο άντρας Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα. Η ανάγκη να αναζητά διαρκώς νέα ερεθίσματα που θα του εξιτάρουν το μυαλό τον κάνουν επιρρεπή στα παραστρατήματα.

Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός, αν και επιδιώκει τη συναισθηματική σταθερότητα, όταν αποφασίζει να δεσμευτεί, σε αρκετές περιπτώσεις ξενοκοιτάει, γιατί αρέσκεται με την κολακεία.

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης απεχθάνεται την ρουτίνα και αναζητά μόνιμα τρόπους να ξεφεύγει από αυτή. Ο διακαής πόθος του για νέες περιπέτειες, δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει σε παράλληλες σχέσεις, σε περίπτωση που δε μετριάσει αυτή του την επιθυμία.

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος είναι αυτός που κατά κόρον αναζητά ερωτικές περιπέτειες, ενώ έχει δεσμό! Κι αυτό λόγω της χαμηλής του αυτοπεποίθησης. Κυνηγά την επιβεβαίωση, ενώ νιώθει τρομερή καταπίεση, όταν μένει πιστός σε μια σχέση. Συνεπώς δεν προκαλεί εντύπωση ότι έχει την προδιάθεση να κερατώνει.

Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς μπορεί στις σχέσεις του να επιζητά την τρυφερότητα και το συναίσθημα, ωστόσο δεν αντιστέκεται εύκολα στους ερωτικούς πειρασμούς. Συχνά γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και σε μια δύσκολη φάση της σχέσης του, μπορεί να ανοίξει την καρδιά του σε μία νέα ύπαρξη.

ON AIR NOW

Ακούστε
ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
crossmenuchevron-down-circle