Ζυγός

Προβλέψεις 27/03/17

Τα πράγματα στη ζωή σου έρχονται όπως ακριβώς τα σχεδίαζες, οπότε καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται. Οτιδήποτε σχεδιάσεις και δρομολογήσεις, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτό σε ενθουσιάζει. Επίσης, προβλήματα που αντιμετώπιζες, δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και να μην σε εμποδίζουν στην πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ημέρα ενδείκνυται για ρομαντικά σχέδια με τον σύντροφό σου. Καλά θα κάνεις λοιπόν να το απολαύσεις και να κρατήσεις έξω από τη σχέση σου καθημερινά άγχη. Αν βέβαια παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκφράσουν το θαυμασμό τους για σένα και θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι κάπως αμφίρροπα, οπότε καλά θα κάνεις να μείνεις συγκεντρωμένος και πιστός στον εαυτό σου και το πρόγραμμα που έχεις βάλει. Απόφυγε μόνο επιπολαιότητες και φρόντισε να μην κλείσεις συμφωνίες, αν πρώτα δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για την κατάληξή τους και ότι δεν κρύβουν παγίδες. Ανάλογα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, καθώς βρίσκεσαι σε δύσκολο στάδιο και πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να βρεις τις ισορροπίες που πρέπει.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER