Τοξότης

Προβλέψεις 27/03/17

Σήμερα πολλά ζητήματα που καθυστερούσαν σε ενοχλητικό βαθμό, δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και αυτό σε βοηθάει να αποφορτιστείς αρκετά. Στο εξής φρόντισε να μην αφήνεις το άγχος και τον πανικό σου να σε κυριεύουν, γιατί ενώ έχεις πολλές δυνατότητες, δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Επιστράτευσε τη λογική και μείνε ψύχραιμος σε καθετί που κάνεις και θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου είναι αρκετά περίπλοκα και μπερδεμένα. Επειδή πλέον βλέπεις ότι δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά η σχέση σου, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και να βάλετε μια τάξη. Αν εξακολουθείς να βαδίζεις χωρίς σύντροφο στη ζωή σου, σήμερα ετοιμάσου να αλλάξουν τα πράγματα και η ερωτική σου ζωή να ξαναζωντανέψει μέσα από φλερτ και κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου σήμερα τα πράγματα θα είναι τεταμένα, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου και προβληματικές καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και στο τέλος θα καταφέρεις να τα διορθώσεις και να τα τακτοποιήσεις όλα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς.

πηγή: www.myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER