Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέϊρα στο περιοδικό “OK” όπου και απάντησε χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν.

Η Ελένη Φουρέϊρα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα και ότι νιώθει ασφάλεια με το άτομο το οποίο είναι. Στην ερώτηση του τι έχει να πει σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι από την Αλβανία η sexy τραγουδίστρια είπε ότι: “Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αρέσει αυτό που κάνω. Ότι και να πουν, αυτό που κρατάω είναι ότι όταν έκανα την παρουσίαση του νέου μου δίσκου υπήρχαν χιλιάδες παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν και μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι τους αρέσει αυτό που προσφέρω. Το ίδιο έχω εισπράξει και από συναδέλφους μου, γιατί ειλικρινά θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο για τις συνεργασίες που έχω κάνει”.

Επιπλέον αναφέρθηκε και σε ένα ρατσιστικό περιστατικό που είδε στο κέντρο της Αθήνας το οποίο και την συγκλόνισε. Δακρισμένη είπε : «Πριν λίγες ημέρες ήμουν στο κέντρο της Αθήνας με έναν φίλο μου και είδα να πιάνουν έναν μετανάστη και να τον χτυπούν με μανία μπροστά στα μάτια εκατοντάδων περαστικών. Έκανα την κίνηση να πάω προς τα μέρος του να τον βοηθήσω, οπότε με έπιασε ο φίλος μου από το χέρι και μου είπε: “Πού πας; Θα φας ξύλο!”. Με έπιασαν τα κλάματα και ένιωσα πραγματική ντροπή για τον εαυτό μου, γιατί δεν έκανα τίποτα για να τον βοηθήσω. Και δεν ήμουν εγώ αυτή. Δεν τον βοήθησε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν φταίει αυτός ο άνθρωπος που ήταν εκεί. Κάποιοι του επέτρεψαν να έρθει. Δεν είμαι εναντίον κανενός κόμματος και καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να ψηφίζει ό,τι τον εκφράζει. Είμαι κατά της βίας και θεωρώ ότι είναι λάθος να μαθαίνουμε στα νέα παιδιά ότι ο μοναδικός τρόπος για να λύνεις το πρόβλημά σου είναι με το να δέρνεις. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ουρακοτάγκοι».