Εσύ τι θέλεις περισσότερο αυτό το καλοκαίρι; Ό,τι και αν θες, σίγουρα οι REC θα στο δώσουν.

Ήλιος, θάλασσα, αλάτι, αλλά και chocolate χρώμα, συνδυάζουν το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι μαζί με τους coco φοίνικες, τις καρύδες και τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η επιστροφή της Ξένιας που χαρακτηρίστηκε η πιο «καυτή» παίκτρια του φετινού «Survivor» από την Καραϊβική, έδωσε στους REC άλλον αέρα και αυτή τη χρονιά πρόκειται να μας χαρίσουν το απόλυτο summer hit.

«Θέλω» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που αναμένεται να φέρει το καλοκαίρι του 2018 ακόμα πιο κοντά.

Η μουσική είναι δημιουργία του hitmaker Claydee, ενώ τους στίχους υπογράφει η ταλαντούχα Μαρκέλλα Βασιλείου στην πρώτη της συνεργασία με τους REC.

«Και επειδή μας αρέσει να διαφέρουμε… το νέο μας τραγούδι από αύριο και για λίγες ημέρες ακόμη αποκλειστικά στο Spotify», έγραψαν οι REC στη σελίδα τους στο Facebook.

Το «Θέλω» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Βασικός πυρήνας του γκρουπ είναι ο ιδρυτής, παραγωγός και frontman Άρης Λουμάκης, έχοντας στο πλάι του την Ξένια Evven και τον Mike Βασιλειάδη. Ένα μουσικό σχήμα που, αν και μετρά λίγα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, δε φοβάται να τολμά, να ρισκάρει και να πειραματίζεται σε μουσικό επίπεδο, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα δε διστάζει να αναμιγνύει δεξιοτεχνικά διαφορετικούς μουσικούς ήχους επιτυγχάνοντας πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Με διαδοχικές βραβεύσεις για τους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media, οι REC έχουν καταφέρει ό,τι κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης ή συγκρότημα.

 

 

Πηγή: hit-channel.com