Μπορεί σήμερα η οξυδέρκεια και οι ιδέες να μας δώσουν ανέλπιστες λύσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως ο Χείρωνας έχει άλλα σχέδια… Η κόντρα του με τον Ερμή, φέρνει λόγια σκληρά που πονούν και αφήνουν πληγές!

 

ΚΡΙΟΣ –             Φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ –              Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Θα ‘χεις μια μέρα με έντονη ενεργητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                Μερικά άτομα ίσως θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –              Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.

ΛΕΩΝ –                  Σήμερα, Λέων, αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά σε μια σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –            Μπορείς από σήμερα να ξεκινήσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ –                         Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, μαθαίνοντας να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                         Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους θα σε ευνοήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –               Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε πάντως να εξωτερικεύεσαι και να προβάλλεις αυτό που νιώθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –               Φρόντισε σήμερα να πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους αυτά που θέλεις, για να αποφύγεις πιθανές φασαρίες.

ΙΧΘΕΙΣ –             Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr