Οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, πιέζονται με δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και οικονομικές απώλειες!

 

ΚΡΙΟΣ –               Οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ –                Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να είναι μελετημένο καλά, ενώ οφείλεις να μη φερθείς με συναισθηματισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ –    Θα μπεις σε διαδικασία να σκεφτείς αλλαγές στη ζωή σου σε θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –           Προσπάθησε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο και τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ –                 Θα υπάρχουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά, ενώ μπορείς να ξανακερδίσεις χαμένο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                   Η μέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ –          Η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη, οπότε μπορείς να εστιάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –        Καλό είναι, κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στενοχωρούν δικά σου άτομα, για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –              Σήμερα θα βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και θα βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                  Οι εξελίξεις που έρχονται, θα είναι θετικές. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –             Θα έχεις περισσότερη επιλεκτικότητα και θα δείξεις τη διάθεση να ωριμάσεις περισσότερο, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ –            Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr