Η Σελήνη σήμερα μπορεί να κάνει Τετράγωνο με Δία και να μας παρασύρει σε σπατάλες…, αλλά το Τρίγωνο της με Αφροδίτη και το Εξάγωνο της με Κρόνο, φέρνει σταθερότητα σε ερωτικές σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές! Οι πιο τυχεροί Ζώδια της Γης και του Νερού φυσικά!

 

ΚΡΙΟΣ –  Έρχονται θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ –    Λύνονται προβλήματα επικοινωνίας, ενώ οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, ενώ  πρόταση που θα σας κάνει ερωτικό πρόσωπο θα ανανεώσει τη διάθεση σας.

ΛΕΩΝ –    Θα υπάρχει ευθύτητα στη στάση σας, η κοινωνικότητά σας θα είναι έντονη και θα έχετε κατανόηση ως προς τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ –  Έρχονται τυχερά ανοίγματα, ενώ θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Θα ζητήσετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα μέσα στη σχέση σας, γι’αυτό μαλακώνουν οι διαθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας , επαγγελματικές ή ερωτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης και αν θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ –  Η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr /zwdiasimera.gr