Η τελευταία μέρα του 2018, με την Σελήνη στον Σκορπιό μας βρίσκει με ερωτική διάθεση και με ισχυρή γοητεία και διαίσθηση! Μετράμε αντίστροφα, για ένα 2019 γεμάτο ευτυχία, υγεία και ψυχική ηρεμία! Ας περάσουμε όλοι υπέροχα σήμερα!

 

ΚΡΙΟΣ –  Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας δυναμική και αρκετά ελκυστική.

ΤΑΥΡΟΣ –    Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –  Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, τώρα ξεκινάτε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας.

ΛΕΩΝ –    Στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ερωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με συναντήσεις πολλά υποσχόμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –  Θα συνομιλήσετε με πρόσωπο για το οποίο θα αποκτήσετε ερωτικές σας βλέψεις. Μια παλιά ερωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση.

ΖΥΓΟΣ –  Στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας,  θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Σε περίπτωση που χωρίσατε εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρεξήγησης τώρα θα λυθεί, καταφθάνει θετική έκβαση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Δεν αποκλείεται να ακουστούν θερμές εξομολογήσεις, εσείς που είστε σε χαλαρή σχέση περνάτε σε στάδιο συχνών επαφών ίσως και κάπως δεσμευτικών.

ΙΧΘΕΙΣ –   Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα έχει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr