Σκορπιός

Προβλέψεις 24/03/17

Οι συνθήκες σήμερα είναι ιδανικές για ενδοσκόπηση, ενώ θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ανανέωσε την εμφάνισή σου και φρόντισε την υγεία σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη, ώστε να ηρεμήσεις και κυρίως να αναζωογονηθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός σου σου κάνει διαρκώς παράπονα ότι τον παραμελείς, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, έχει δίκιο. Βρες πάθη θυσία ελεύθερο χρόνο να κάνεις πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά και συζήτησε όμορφα μαζί του, για να τον βοηθήσεις να ηρεμήσει. Καλό θα ήταν να είσαι ήρεμος και να μετράς τα λόγια σου, για να μην πεις πράγματα που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Αν σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, σήμερα ετοιμάσου να απαλλαγείς από αυτήν, καθώς η γνωριμία με έναν από τους πολλούς που θα σε πλησιάσουν, θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, αν φροντίσεις να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος. Έτσι, θα σχεδιάσεις ήρεμος τις επόμενες κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι πολύ μπλοκαρισμένα, οπότε φρόντισε να είσαι εγκρατής, γιατί τα επιπλέον έξοδα θα σε ζορίσουν περισσότερο.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER