Σκορπιός

Προβλέψεις 27/03/17

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, που νόμιζες ότι είχες κρύψει καλά. Φρόντισε αυτή τη φορά να τολμήσεις να τις αντιμετωπίσεις χωρίς δισταγμούς και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Έτσι, δε θα ξαναβρεθεί μπροστά σου τίποτα παλιό, που θα σε αγχώσει και θα σε αποσυντονίσει. Όσο κι αν δυσκολευτείς όμως κάποιες φορές, μην πανικοβληθείς και το βάλεις κάτω. Συνέχισε την καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα πράγματα εξαρτώνται κυρίως από τη δική σου συμπεριφορά και τους χειρισμούς σου. Οπότε βάλε τα δυνατά σου και όλη σου την καλή διάθεση, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου και να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε να δίνεις περισσότερο χρόνο στα άτομα που σε πλησιάζουν, ώστε να ξέρεις πιο καλά περί τίνος πρόκειται πριν τα απορρίψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι ιδανική. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις συνθήκες τώρα που μπορείς, ώστε να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια με βοήθεια και να φτάσεις στην επιτυχία χωρίς αμφιβολίες. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί ίσως δεν ευνοείσαι σε τέτοια θέματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, χρειάζονται άμεσο προγραμματισμό και σωστές κινήσεις, ώστε να ανακουφιστείς σταδιακά από την πίεση.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER