Μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι ο Μπάμπης Στόκας αποχωρεί από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά, αμέσως μετά την πρεμιέρα τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Μπάμπης Στόκας ένωσαν δυνάμεις στο πιο ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας, όπως χαρακτηρίστηκε, ξεκινώντας κοινές εμφανίσεις στο χώρο του «Estate».

Η λαμπερή έναρξη της μοναδικής μουσικής συνάντησης έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας πολλά φλας.

Μετά το πρώτο διήμερο, το πρόγραμμα του «Estate» πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Μπάμπης Στόκας φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να μη μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδόπουλου, η οποία συμμετέχει στο ίδιο σχήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδίδονται, η αιτία για το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» αφορά ένα ζήτημα που προέκυψε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και σε καμία περίπτωση δε σχετίζεται με τον Σάκη Ρουβά.

Όπως μεταφέρουν διάφορες πηγές, η σχέση του πρώην μέλους των Πυξ Λαξ με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ εξακολουθεί να είναι άψογη.

Η θέση του Μπάμπη Στόκα στο σχήμα προβλέπεται να μείνει κενή και να μην αντικατασταθεί από άλλον καλλιτέχνη. Ο Σάκης Ρουβάς θα συνεχίσει μόνος τις εμφανίσεις από τις 15 Δεκεμβρίου, με τη συνοδεία βέβαια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

 

UPDATE:

Ο Μπάμπης Στόκας είπε στην κάμερα της εκπομπής του star «Στη φωλιά των κου κου»: «Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ο,τι γίνεται, γίνεται για καλό».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι το πρόσωπο που αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραγουδιστή είναι η… Έλλη Κοκκίνου!

 

 

Πηγή: hit-channel.com // gossip-tv.gr