Πείσμα, ανταγωνιστικότητα, αλλά και πάθος για την πρωτιά. Αυτά τα τρία στοιχεία χαρακτηρίζουν την Κατερίνα Δαλάκα απόλυτα, κάτι που μου είχε αποκαλύψει και ο αδελφός της, Κώστας , όταν μίλησα μαζί του ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του Survivor. «Αν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο χαρακτήρα ενός αθλητή, δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεχωρίσει και να γίνει πρωταθλητής. Η ανταγωνιστικότητα και η ευγενής άμιλλα είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Σέβομαι, όμως, πάντα αυτόν που έχω δίπλα μου ή απέναντί μου και ποτέ δεν έχω προσβάλει κανέναν». Μολονότι η πρωτιά ήταν ο στόχος της στο Survivor, κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Πώς αισθάνεται που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό; «Για μένα είναι μεγάλη επιτυχία. Φτάνοντας στον τελικό, έδειξα πως και οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε Survivors. Δεν στενοχωρήθηκα για τη δεύτερη θέση και ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ την αγάπη που θα εισέπραττα από τον κόσμο ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού». Όση ώρα κουβεντιάζουμε, συνειδητοποιώ ότι όντως πρόκειται για ένα ειλικρινές παιδί, που δεν θα δίσταζε να πει αυτό που νιώθει με οποιοδήποτε κόστος. «Δεν θα φοβηθώ την κριτική του κόσμου. Τη γνώμη μου θα την πω, είτε είναι σωστή είτε όχι. Ακόμα και μέσα στο παιχνίδι πάντα έλεγα αυτό που πίστευα, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Χαίρομαι που βρέθηκα σε μια τέτοια ομάδα και απέκτησα τόσο όμορφη σχέση με τους συμπαίκτες μου».

Πολλοί παίκτες από τον πρώτο κύκλο του Survivor, μόλις αποχωρούσαν από το παιχνίδι και έβλεπαν τα επεισόδια, δήλωναν σε συνεντεύξεις πως τα επιλεγμένα πλάνα που προβάλλονταν έδειχναν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τον πραγματικό τους. Συνέβη κάτι παρόμοιο στη δική της περίπτωση; «Ναι, και είναι κάτι που με στενοχώρησε. Τους πρώτους μήνες έβγαινα πολύ σκληρή και αγέλαστη, κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Είμαι η ψυχή και ο καραγκιόζης της παρέας. Αν ρωτήσεις τις κολλητές μου, θα το διαπιστώσεις. Πολλές φορές γελάω και μόνη μου. Συνεπώς, βγήκε ένα προφίλ ενός ανθρώπου που είναι στρατιώτης. Στον αγωνιστικό χώρο, ναι, είμαι. Στο Survivor, όμως, υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που γελούσαμε, τραγουδούσαμε και χορεύαμε έξω από την καλύβα, που δεν έπαιξαν ποτέ. Κάθε μέρα χορεύαμε και ξεκαρδιζόμασταν από τα αστεία που λέγαμε. Υπήρξαν αρκετές στιγμές γέλιου που δεν έδειξαν ποτέ» αποκαλύπτει στο People.

 

 

 

Πηγή: peoplegreece.com