Με ένα νέο άλμπουμ θα συνεχιστεί η παρουσία του Παντελή Παντελίδη στα δισκογραφικά δρώμενα, σχεδόν τρία χρόνια μετά την απώλειά του.

Ο καινούργιος δίσκος του αξέχαστου τραγουδιστή και τραγουδοποιού φέρει τον τίτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» και θα περιέχει τα ανέκδοτα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη μαζί με τα δύο ακυκλοφόρητα και πολυαναμενόμενα singles, στα οποία έχουμε ήδη αναφερθεί.

Στο επερχόμενο άλμπουμ αναμένεται να συμπεριληφθούν τα πέντε τραγούδια του Παντελή Παντελίδη που έχουν κυκλοφορήσει μετά τον τραγικό θάνατό του και έχουν κάνει θραύση στα ραδιόφωνα και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Πρόκειται το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και έχει ξεπεράσει τις 31 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και το «Άλλη Μια Ευκαιρία» (25,6 εκατ. προβολές), το «Καράβια Στο Βυθό» (16,7 εκατ. προβολές), το «Να ‘Σαι Καλά» (8,4 εκατ. προβολές) και το «Πάλι Πάλι»  (επίσης 8,4 εκατ. προβολές).

Το «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» είναι το πρώτο μεταθανάτιο άλμπουμ του καλλιτέχνη που λατρεύτηκε από το κοινό.

Εν ζωή, ο Παντελής Παντελίδης είχε κυκλοφορήσει τους δίσκους «Αλκοολικές Οι Νύχτες» (2012), «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (2013), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εισ-Πνοή» (2014), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-Πνοή» (2015), οι οποίοι έγιναν όλοι πλατινένιοι.

Το νέο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal με το περιοδικό «Τηλεθεατής», σε όλα τα δισκοπωλεία και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Πηγή: hit-channel.com