Ο Παντελής Παντελίδης είναι ακόμα ανάμεσά μας, έστω με τα τραγούδια και τη μουσική του και θα παραμείνει για πολύ, όσο ο κόσμος συνεχίζει να τον αγαπά με την ίδια ένταση.

Το μόνο αληθινό φαινόμενο που γνώρισε η ελληνική δισκογραφία τα τελευταία χρόνια, ανέτρεψε τα δεδομένα σε ένα τοπίο που είχε αρχίσει να «λιμνάζει» και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του.

Ενώ επί του παρόντος έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ολοκαίνουρια τραγούδι που δεν πρόλαβε να μας χαρίσει ο Παντελής Παντελίδης αυτοπροσώπως, το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Καράβια Στο Βυθό», η οικογένεια του παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει ένα μουσικό «δώρο» στο κοινό που λατρεύει αμείωτα και αδιάκοπα τον «Παντέλο».

Μερικοί από τους μουσικούς της ορχήστρας του Παντελή Παντελίδη μαζί με άλλους με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε δισκογραφικό επίπεδο, μπήκαν στο στούντιο και ετοίμασαν ένα μοναδικό mix με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αξέχαστου τραγουδιστή.

Στο μουσικό medley έχουν θέση αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Να Σου Πω», «Άλλη Μια Ευκαιρία», την πρώτη επιτυχία του «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω», «Γίνεται», «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη», «Τα Σχοινιά Σου», ενώ στο τέλος ακούμε κανονικά και το «Καράβια Στο Βυθό», το τελευταίο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Το mix θα χρησιμεύσει παράλληλα ως εισαγωγή στο επίσημο κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο YouTube.

Πηγή: hit-channel.com