Η Chryssanthemis είναι η νέα δυναμική παρουσία στο χώρο του τραγουδιού.

Τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, έχει ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές και επίσης είναι απόφοιτος  Ψυχολογίας, αλλά ήδη από μικρή ηλικία η μουσική της έχει κλέψει την καρδιά.

Θέλοντας να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες, την παιδαγωγική και τη μουσική, αποφάσισε κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, να συνιδρύσει τις μουσικές σχολές «Modern Music Arts», όπου ανέλαβε εκπαιδευτικά το τμήμα της Φωνητικής και του Μιούζικαλ και στη συνέχεια συνίδρυσε τα επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης και mastering «Modern Music Studios».

Αυτόν τον καιρό συνθέτει, ηχογραφεί και κάνει παραγωγή στον πρώτο προσωπικό της δίσκο σε pop ορχηστρικούς ήχους.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single «Άγγελος της Γης», το «Όλα Ξένα», το «Ταξίδι Στ’ Όνειρο» που έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι, η Chryssanthemis παρουσιάζει το επόμενο δισκογραφικό βήμα της σε συνεργασία με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον κεντρικό τραγουδιστή του αγαπημένου συγκροτήματος των Onirama.

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους «Στα Μισά Του Δρόμου», ένα τραγούδι σε μουσική του του Γιάννη Σκούταρη και στίχους του Γιάννη Πλιάγκου. Το video clip σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος.

 

Η συνεργασία της Chryssanthemis με τον Θοδωρή Μαραντίνη είναι… «Στα Μισά Του Δρόμου» και έρχεται σύντομα από την Panik Records.

 

«…Στα μισά του δρόμου, για δες πώς αλλάξαμε»

Πηγή: hit-channel.com