Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Πρώτο Θέμα». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στον Γιώργο Θεοφάνους λέγοντας ότι : «Πολλά χρόνια τώρα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του… και όταν μου ανακοίνωσαν ότι κι εκείνος συμφώνησε, δεν σου κρύβω ότι χάρηκα πάρα πολύ!»  Κάτι το οποίο βέβαια τον έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα είναι ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει δηλώσει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο σωστούς τραγουδιστές «Είναι πολύ τιμητικό ν’ ακούς κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει με τη Μαρινέλλα, τον Ρέμο και τόσους αξιόλογους καλλιτέχνες.»

Επιπλέον μίλησε για τη συμμετοχή του στο Fame Story στο οποίο είχε συμμετάσχει πριν 7 χρόνια, στα 19 του χρόνια. Αυτό που δήλωσε για την εξέλιξη του στα μουσικά δρώμενα σε σχέση με το Fame Story ήταν ότι : «η εξέλιξη μου οφείλεται στο ότι έχω ψάξει πολύ τον εαυτό μου, αυτό το διάστημα (από το Fame Story και μετά).»

Τέλος μίλησε για όλες τις δυσκολίες τις οποίες συνάντησε σε αυτόν τον χώρο : «κατά καιρούς πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να μου κόψουν τα φτερά, να με πείσουν ότι δεν είχε νόημα όλο αυτό κι ότι έπρεπε να τα παρατήσω. Αυτό όμως με έκανε ακόμα πιο δυνατό.»