Λέων

Προβλέψεις 27/03/17

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξο και αποφασιστικό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιείς με σιγουριά και σχετική ευκολία τα όνειρά σου. Σημαντική είναι και η συμβολή όμως των κοντινών σου προσώπων σε όλο αυτό, αφού ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα και είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα στη σχέση σου φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε ό,τι μπορείς προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να ξαναβρείς την αρμονία που υπήρχε αρχικά. Αν βέβαια είσαι αδέσμευτος, σήμερα η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και η διάθεση σου εξαιρετικά καλή. Εκμεταλλεύσου το όλο αυτό, προκειμένου να βρεις αυτό που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου έχουν συσσωρευτεί ευθύνες και καθήκοντα που είχες αναλάβει από καιρό και ακόμη δεν έχεις διεκπεραιώσει. Ζήτησε τη βοήθεια συναδέλφων που εμπιστεύεσαι και τακτοποίησε όλα σου τα θέματα οριστικά, χωρίς να τα αφήσεις ξανά για τελευταία στιγμή όλα. Στα οικονομικά σου αντιμετωπίζεις δυσκολίες και θα πρέπει να ζοριστείς πολύ για να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

πηγή: Myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER