Ιχθείς

Προβλέψεις 27/03/17

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε κάνουν ιδιαίτερα αποφασιστικό και αισιόδοξο, ώστε να πετύχεις ό,τι βάλεις στόχο. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα σού δίνει τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου, φτάνει να βγάλεις από το μυαλό σου προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν εξακολουθείς να βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας από εκείνον που σε ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Ίσως διστάζει κι εκείνος όπως εσύ. Τόλμησε να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα νιώθεις και θα βρεις σίγουρα ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στο χώρο της εργασίας σου, οι προτάσεις που θα γίνουν απαιτούν διεξοδική ανάλυση, για να αποφύγεις παγίδες και κινδύνους. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, καθώς λάθος χειρισμοί του παρελθόντος φέρνουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συνέπειες. Δραστηριοποιήσου και επανόρθωσε, για να μη βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση.

πηγή: myastro.gr

 

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER