Η Britney Spears ξεπέρασε τα 100.000.000 views στο Youtube και το γιορτάζει με το Vevo.

Η Πριγκίπισσα της Pop ξεπέρασε τα 100.000.000 views στα τραγούδια της «Till The World Ends» και «I Wanna Go».Και έτσι όπως ορίζει ο θεσμός του Vevo, η Spears έγινε «Certified» και παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη ενώ παράλληλα πήρε και δύο βραβεία!!

Το Vevo έψαξε και βρήκε τρεις μεγάλους Britney fan οι οποίοι είχαν τη χαρά, να δώσουν στο είδωλό τους τα δύο βραβεία. Οι fans δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν την Britney από πού εμπνέεται για τα τραγούδια της με εκείνη να τους απαντά πως αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε περίοδο αν και συνήθως είναι μέσα από τις σχέσεις και τις εξόδους με τις φίλες της. Η Britney χαρακτήρισε αυτό το βραβείο ως το πιο.. cool που έχει πάρει ποτέ και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που είδαν τα video της.

Η popstar διαθέτει ένα από τα πιο φανατικά κοινά στον κόσμο. Οι fans της, που δεν της επέτρεψαν να πέσει ούτε στιγμή από την κορυφή στα 14 χρόνια της καριέρας της, μιλάνε στο Vevo και λένε τους λόγους που η Britney αξίζει να είναι.. Certified.

Ένα από τα τραγούδια που ξεπέρασαν τα 100.000.000 views, είναι το «Till The World Ends» από το δίσκο της, “Femme Fatale”. Η Britney αλλά και ο σκηνοθέτης Ray Kay μιλάνε στην κάμερα του Vevo για τα γυρίσματα του Video Clip. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως το video είναι ένα από τα πιο δύσκολα που έχει κάνει ποτέ της καθώς ο χώρος είναι όπως ακριβώς τον βλέπουμε. Υπόγειος, πολύ ζεστός και βρώμικος. Μάλιστα, το φώς που μπαίνει στο τέλος του clip ήταν πάρα πολύ δυνατό και αυτό είναι κάτι που τους δυσκόλεψε! Ο Ray Kay επαινεί την επαγγελματικότητα της Britney, δηλώνει πως το αποτέλεσμα τον ικανοποίησε απόλυτα ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα κράτησαν πέντε ημέρες!!

Το άλλο τραγούδι που ξεπέρασε τα 100.000.000 views είναι το «I Wanna Go» και η Britney κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές σχετικές ερωτήσεις. Μαζί με τον σκηνοθέτη αποφάσισαν να κάνουν κάτι αστείο και διασκεδαστικό. Το γεγονός ότι τους δημοσιογράφους που την ανακρίνουν στην αρχή του video τους έπαιξαν κανονικοί ηθοποιοί, εκανε την όλη διαδικασία να μοιάζει με mini ταινία. Κάτι διαφορετικό από όσα έχει κάνει η Britney μέχρι στιγμής καθώς έχει καθαρό και στεγνό χιούμορ. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μαζί μας και κάποια facts όπως για παράδειγμα ότι δεν «έπιασε» τον πισινό του χορευτή της όπως φαίνεται στο video στην πραγματικότητα αλλά και ότι και ο «αστυνομικός» του clip είναι χορευτής της, ο οποίος η Spears θεώρησε ότι είναι κατάλληλος να παίξει αυτόν τον ρόλο. Της αρέσει πάρα πολύ η διαδικασία του να κάθεται μαζί με τον σκηνοθέτη και να προτείνει ιδέες. Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε τα video clip ως ένα από τα αγαπημένα της πράγματα σχετικά με τη δουλειά της καθώς νιώθω ότι μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει τέχνη μέσα από αυτά. Τέλος, αποκάλυψε πως είναι ένα ντροπαλό καθημερινό κορίτσι κΜετά τη συνέντευξη της Britney, παρακολουθήσαμε και τους θαυμαστές της να χορεύουν με τον δικό τους τρόπο το «Till The World Ends».. Enjoy…

Πηγή : tralala.gr