Η  Πέγκυ ζήνα φιλοξενήθηκε σε γνωστό περιοδικό όπου και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τη σχέση που έχει με τη κόρη της. Η Πέγκυ Ζήνα παραδέχτηκε ότι διανύει μία περιόδο που νιώθει ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Στην αρχή αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και παραδέχτηκε ότι όταν ξεκίνησε κανείς  δεν ήταν δίπλα της εκτός από τον άντρα της Γιώργο Λύρα και τον Μίλτο Καρατζά.

Η Πέγκυ ζήνα είναι ευχαριστημένη με όλα όσα κατάφερε και απέκτησε και παραδέχτηκε ότι τώρα πια μπορεί και τα απολαμβάνει. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι οι καιροί που διανύουμε δεν την φοβίζουν, γιατί αν φοβηθεί τότε θα παραδώσει τα όπλα και δε θα παλέψει.

Επιπλέον ανέφερε ότι η κόρη της ήρθε σε μία εποχή που την ήθελε πάρα πολύ και σε μία εποχή που μπορεί να είναι δίπλα της. Όταν ένιωσε προσωπικά καλλιτεχνικά και οικονομικά ότι πάτησε στα πόδια της τότε πήρε την απόφαση για να γίνει μανούλα. Παραδέχτηκε ότι είναι η προτεραιότητα της και ότι όπως όλοι οι γονείς θα έκανε α πάντα για να εξασφαλίσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή για το παιδί της.