Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφεύγει γενικά τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός τραγουδιστής πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Θαύμα» και συγκίνησε το ελληνικό κοινό με το περιεχόμενό του. Ειδικότερα, ο Γιώργος δημιούργησε ένα video clip, στο οποίο πρωταγωνιστούν ανθρώπινες ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινή ζωή.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, ενώ ετοιμάζει τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Έτσι λοιπόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην θεατρική πρεμιέρα του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» και τίμησε τους πρωταγωνιστές με την παρουσία του. Πρόκειται για μια παράσταση που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο και επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τον τραγουδιστή. Εκείνος ευδιάθετος και χαμογελαστός πόζαρε στο φακό ενώ μαζί του ήταν και η Νάντια Μπουλέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tlife.gr