Η Γιάννα Τερζή, η οποία φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του Ant1 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στον διαγωνισμό και τον αποκλεισμό μας από τον τελικό. Η τραγουδίστρια, μίλησε για την κακή ψυχολογία που είχε καθώς όπως υποστήριξε η διοργάνωση δεν στήριξε καθόλου την ελληνική αποστολή.

«Στη Eurovision είχα πιεστεί πάρα πολύ… Κάθε πρόβα μου ήταν έκπληξη. Πρόβα με την πρόβα έπεφτε και η ψυχολογία μου. Δηλαδή ανέβηκα στη σκηνή στον Ημιτελικό μετά από μια βραδιά που είχαν πάει όλα λάθος, τη βραδιά που έδιναν βαθμολογία οι κριτικές επιτροπές… Δεν μπορώ να ξέρω γιατί πάτησε ο άνθρωπος το κουμπί για τα πυροτεχνήματα 2 λεπτά πιο πριν, ενώ το έχουμε κάνει πρόβα 50 φορές. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ.Δεν έχω απαντήσεις, συνέβαιναν τα πράγματα ερήμην μου…», είπε μεταξύ άλλων και προσέθεσε:

«Κατάλαβα ότι δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως θέλαμε όταν ήρθε η πρόβα που σου στέλνουν και σου δείχνουν πως θα είναι η εμφάνισή σου σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαμε δώσει πριν μήνες. Όταν είδα τέσσερις μέρες πριν φύγουμε αυτό το βίντεο, κατάλαβα ότι δεν θα καταφέρουμε να το κάνουμε. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι γιατί δεν είχαν γίνει καν αυτά που είχαμε ζητήσει. Στις συζητήσεις που έκανε όλη η ομάδα μαζί τους, δεν δεχόντουσαν αυτά που τους λέγαμε. Είναι σαν να βγαίνει ένας αθλητής και κάθε φορά στην προπόνηση να τον κλωτσάς πριν βγει στο παιχνίδι. Δεν άφησα μέχρι και την τελευταία ευκαιρία να πω κάτι. Έχασα τον ύπνο μου… Το αγαπώ το τραγούδι μου… Παρόλο που το πήρα κατάκαρδα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν πολλά. Αν μου άρεσε η σκηνική μου παρουσία θα σου έλεγα τι ωραία που περάσαμε στη Eurovision. Δεν το λέω», δήλωσε η Γιάννα Τερζή.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr