Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Κάτι Σκοτεινό».

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας χάρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με το λατρεμένο τραγούδι «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου), το οποίο έκανε θραύση και αναρριχήθηκε στο Νο2 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Με αυτά τα γερά θεμέλια, η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το «Ουράνιο Τόξο» αποκάλυψε τις πιο «πολύχρωμες» αποχρώσεις της μέσα από 21 υπέροχα τραγούδια, για να κατακτήσει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στις πωλήσεις των δίσκων στην ελληνική αγορά, όπως αποτυπώνονται στο επίσημο IFPI Chart.

Το νήμα της επιτυχίας συνέχισε να ξετυλίγει για την Έλενα Παπαρίζoυ το «Έτσι Κι Έτσι», άλλο ένα τραγούδι που ξεχώρισε και το οποίο αναρριχήθηκε στην κορυφαία πεντάδα του επίσημου Airplay Chart.

Helena Paparizou - Έλενα Παπαρίζου - Κάτι Σκοτεινό (Official Music Video) - Hit Channel

Έχοντας επανέλθει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο «The Voice of Greece», η Ελληνίδα ντίβα της pop επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο single «Κάτι Σκοτεινό».

Πρόκειται για μία άκρως δυναμική μπαλάντα που μιλάει για μία σχέση η οποία έχει τελειώσει, ωστόσο ο έρωτας είναι πάντα πάνω από τη λογική και πάντα θα καταφέρνει να βρίσκει κάτι καλό, ακόμα και μέσα σε «Κάτι Σκοτεινό».

Τη μουσική και τους στίχους  υπογράφει η ομάδα των ARCADE, η οποία ξεχειλίζει από ταλέντο καθώς συγκροτείται από τον Αναστάσιο Ράμμο, τον Παύλο Μανώλη, τον Diveno και τον Gabriel Russel.

Η νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη («Έτσι Και Έτσι», «Totally Disguise») και το video clip έχει… «Κάτι Σκοτεινό».

Υπηρετώντας σωστά τον τίτλο του τραγουδιού, η Έλενα Παπαρίζου δημιουργεί μία άκρως υποβλητική ατμόσφαιρα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα δυσβάσταχτα συναισθήματα μίας σχέσης που δεν μπορεί να λειτουργήσει και υπάρχει ο κίνδυνος για ολική φθορά στη γέφυρά αυτή που ενώνει τον έρωτά τους. Συμμετέχει ο Ισραηλινός Shahar Kaikov.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com