Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και φυσικά υπάρχουν αρκετοί που δεν είναι… υπεράνω, ούτε δίνουν άφεση αμαρτιών, αλλά θέλουν να το σερβίρουν σε όποιο πρόσωπο τους πληγώσει ή τους βλάψει κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Από τα ζώδια, αυτό που έχει ταυτιστεί με την εκδίκηση είναι, ως γνωστόν, ο Σκορπιός. Όμως υπάρχουν κι άλλα τρία που αποδεικνύουν ότι ο Σκορπιός έχει το… όνομα αλλά κι αυτά δεν πάνε πίσω από χάρη… Το κοινό και των τεσσάρων είναι ότι δε θα τσακωθούν, δε θα αφήσουν καν να φανεί πόσο πληγώθηκαν, ώστε να προετοιμαστεί ανάλογα η άλλη πλευρά και θα ανταπαντήσουν ύπουλα και όποτε κρίνουν ότι είναι το σωστό timing.

Τα παρακάτω ζώδια είναι, κατά σειρά, από το περισσότερο στο λιγότερο… εκδικητικό. Πάρε, λοιπόν, μέτρα προφύλαξης και κυρίως μην τα υποτιμάς!

 

1. Σκορπιός

Είναι ο πρωταθλητής, το ξέρουμε και το ξέρεις! Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη, δεν ξεχνάει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποιος άνθρωπος τον πίκρανε ή τον πρόδωσε και θα καταστρώσει τα σχέδιά του, θα εκμεταλλευτεί όλες τις συγκυρίες, θα βρει την κατάλληλη στιγμή και θα εκδικηθεί, όταν δεν το περιμένει. Μόνο τότε θα μπορέσει να τον σβήσει από τα κιτάπια του για πάντα, για να προχωρήσει παρακάτω. Το σίγουρο είναι ότι η ζημιά θα είναι τριπλάσια απ’ αυτήν που του προκάλεσαν.

2. Ιχθύες

Να λοιπόν κι η πρώτη έκπληξη, καθώς κανείς δεν πιστεύει, βλέποντας έναν καλό και αγαθό Ιχθύ ότι μπορεί να πάρει εκδίκηση. Επειδή, δε, ξέρει ότι τον υποτιμούν, θεωρώντας τον αφελή ή και χαζό ακόμα, το εκμεταλλεύεται μέχρι εκεί που δεν πάει. Έχοντας την «έξωθεν καλή μαρτυρία», δε θα κινήσει καμία υποψία και εντέχνως θα στήσει παγίδα (πάντα με… πόνο ψυχής), στην οποία θα πέσει πρόσωπο που τον έβλαψε. Είναι πιθανό μάλιστα να μην σταματήσει τις επαφές μαζί του, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του.

3. Καρκίνος

Ο τρίτος «εκδικητικός τύπος» είναι κι αυτός ζώδιο του νερού. Ο Καρκίνος θα πονέσει πολύ με τις δαγκάνες του το πρόσωπο που τον πλήγωσε, αν μάλιστα θεωρεί ότι η μαχαιριά που δέχτηκε ήταν πισώπλατη. Η καταπληκτική του μνήμη και η καλή του σχέση με το παρελθόν τον κάνει να κρατά «φρέσκια» την πληγή και να μην την αφήνει να κλείσει. Δε θα βιαστεί να οργανώσει την αντεπίθεσή του, ενώ η υπονόμευση και η αποδυνάμωση του αντιπάλου είναι η ειδικότητά του.

4. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δε θεωρεί ότι εκδικείται, απλά δεν πιστεύει στη Θεία Δίκη και αποδίδει μόνος του δικαιοσύνη, γι’ αυτό κατέχει θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Μην ξεχνάμε ότι είναι αυστηρός, σχεδόν σκληρός και δε θα συγχωρήσει ποτέ όποιον τον έβλαψε. Ειδικεύεται, δε, στο να πληροφορεί τα κατάλληλα αφτιά για το άδικο που υπέστη ή το χτύπημα που του έγινε, φροντίζοντας έτσι να καταστραφεί τελείως η φήμη του «αντιπάλου» του. Αν μάλιστα κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δε θα σηκώσει κεφάλι.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr