Το δημοφιλέστερο και πιο αγαπημένο μουσικό show στον κόσμο και στην Ελλάδα, το «The Voice Of Greece», επανέρχεται με τον τέταρτο κύκλο του.

Η φετινή συναρπαστική σεζόν σημαδεύτηκε από την ανανέωση σε όλες τις θέσεις του επιτυχημένου τηλεοπτικού format. Τους ρόλους των «coaches» ανέλαβαν ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, η «Number One» Έλενα Παπαρίζου, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης και ο οξυδερκής Κωστής Μαραβέγιας. Σε συνδυασμό με τον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη στο πόστο του παρουσιαστή, δημιουργήθηκε μία υπέροχη ομάδα με ανεπανάληπτη χημεία που αγαπήθηκε από το κοινό.

Ο τελικός του «The Voice 3» ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον υπέροχο Γιάννη Μαργάρη, ο οποίος κέρδισε το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο και έκανε το ντεμπούτο του με τη στήριξή του μέντορά του, του Κωστή Μαραβέγια.

Η αναζήτηση για την (επόμενη) μεγάλη φωνή της Ελλάδας συνεχίζεται, αφού το προσεχές φθινόπωρο έρχεται το «The Voice 4», μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και αυτές τις ημέρες αρχίζει επίσης η μαραθώνια διαδικασία του pre-castng, η οποία θα κάνει τη διαλογή των επίδοξων ταλέντων που θα λάβουν μέρος στην περίφημη φάση των «Blind Auditions» που έφερε επανάσταση στα talent shows, καθώς υπολογίζει αποκλειστικά και μόνο τη φωνή του διαγωνιζόμενου.

Κωστής Μαραβέγιας - Σάκης Ρουβάς - Έλενα Παπαρίζου - Πάνος Μουζουράκης - The Voice of Greece (2016) - Hit Channel

Το επόμενο εύλογο ερώτημα που προκύπτει σχετίζεται με τους καλλιτέχνες που θα συγκροτήσουν την κριτική επιτροπή του «The Voice 4».

Όπως τονίστηκε, η χημεία της φετινής ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αλλαγές, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο μόνος της τετράδας που έχει αναφερθεί πολλάκις στην παρουσία του είναι ο Πάνος Μουζουράκης, επιβεβαιώνοντας τώρα την παραμονή του στη σύνθεση με τη δημοσίευση πληροφοριών για το pre-casting του διάσημου talent show.

Πρωταρχική επιθυμία της παραγωγής, της «Acun Medya» του Τούρκου Acun Ilıcalı που ανέτρεψε τις ισορροπίες φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο, θα έπρεπε σαφώς να είναι η διατήρηση του σχήματος και όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Έχει ήδη αναφερθεί ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση για δεύτερη χρονιά. Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Σάκη Ρουβά, αφού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «The Voice 3», επέστρεψε για άλλη μία φορά ως παρουσιαστής του «The X Factor», στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Βέβαια, στο πρώτο trailer του «The Voice 4» (το οποίο θα μετονομαστεί σε «The Voice 2», μετρώντας τις σεζόν στο συγκεκριμένο κανάλι) για το pre-casting εμφανίζεται όλη η ομάδα του τελευταίου κύκλου, δίνοντας τα πρώτα σημάδια.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση για τα άτομα που θα στελεχώσουν το «The Voice 4», ή το «Τhe Voice 2» αν προτιμάτε.

Όμως από ό,τι φαίνεται, η αχτύπητη ομάδα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Πάνος Μουζουράκης - Έλενα Παπαρίζου - Σάκης Ρουβάς - Κωστής Μαραβέγιας (The Voice of Greece 2017) - Hit Channel

Πηγή: hit-channel.com