Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα με μία μικρή πίκρα αφού τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει μία καλύτερη θέση από αυτή που κατέκτησε. Τυλιγμένη με την γαλανόλευκη σημαία δήλωσε ότι απογοητεύτηκε αρκετά με την θέση που πήρε αλλά ήταν προετοιμασμένη να δεχτεί το οτιδήποτε αφού είναι ένας διαγωνισμός.

Δήλωσε πολύ περήφανη που οι Έλληνες ψήφισαν το δικό της κομμάτι για να πάει στην eurovision  και για αυτό το λόγο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Τέλος διέψευσε όλες τις φήμες που την θέλουν να έχει κόντρα με την Ήβη Αδάμου λέγοντας ότι η Κύπρος είναι η πατρίδα της και δεν έχει κόντρα με κανέναν.

 

 

 

 

Από την άλλη η Ήβη Αδάμου όταν επέστρεψε έκανε και εκείνη τις δικές της δηλώσεις. Η Ήβη Αδάμου είπε ξεκάθαρα ότι σε καμία περίπτωση δε νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα.

Ο πρώτος της στόχος ήταν να περάσει καλά, κάτι το οποίο και το κατάφερε. Δεν νιώθει στενοχωρημένη ούτε αδικημένη από το αποτέλεσμα αφού η εμφάνηση της ήταν αξιοπρεπέστατη και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Ο πατέρας της έκανε λόγο για συμμαχίες μεταξύ των χωρών και για αυτό δήλωσε η κύπρος δεν έχει πάει ποτέ καλά στην eurovision. Η  Ήβη Αδάμου αρκετά ικανοποιημένη από τη συμμετοχή της στη eurovision μίλησε και για την Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας ότι η εμφάνηση της ήταν πολύ καλή.