Χείμαρρος η Νατάσσα Μποφίλιου: η τραγουδίστρια διέψευσε δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Μύρωνα Στρατή, με ένα μακροσκελές κείμενό της στο Facebook, που, ολίγον τι υπερβολικό το λες!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το δημοσίευμα ανέφερε πως οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονται εδώ και καιρό, ωστόσο, έχουν έρθει πιο κοντά και σε πρόσφατη έξοδό τους κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και δεν έλειπαν τα όλο τρυφερότητα και αγάπη βλέμματα. Το δημοσίευμα διέψευσε πρώτος ο Μύρωνας, γράφοντας στο Twitter πως έχει να δει τη Νατάσσα δυόμιση χρόνια.

«Συχνά πυκνά, πια αρκετά πυκνά, διαβάζω για μένα διάφορες ασχήμιες που κανείς άνθρωπος από αυτούς που τις γράφουν δε θα τις άντεχε να του τις πουν. Ασχήμιες που αφορούν στη σεξουαλικότητα, την καταγωγή, την εμφάνιση, τα κιλά, την υγεία, τις πολιτικές απόψεις, το πόσο μπορεί και πότε να δακρύζω από χαρά, σε ποιο φεστιβάλ θα συμμετέχω, τα τραγούδια, τη στάση μου και άλλα πολλά. Ασχήμιες που πέραν του χυδαίου, του προσβλητικού, του αυθαίρετου ή του ψευδούς είναι πάντα διατυπωμένες με απόλυτη και μεγάλη τόλμη. Με φαρδιά και ορμητική μαγκιά», αναφέρει η Νατάσσα και συνεχίζει: «δεν είμαι πια κοριτσάκι και ξέρω πως το παιχνίδι που άρχισα να παίζω από το 2004 με καθιστά εκτεθειμένη απόλυτα στο καλό και στο κακό και γι’ αυτό σταμάτησα με τον καιρό να κλαίω, να εξοργίζομαι και να εύχομαι να μπορούσα να ανταποδώσω μ’ ένα δυνατό χαστούκι σε έναν έναν ξεχωριστά την προσβολή που μου πέταξε με τόση χαρά κι ευκολία στη μούρη».

Επισημαίνοντας ότι έσβησε κάθε προσωπικό της στοιχείο από τα social media προκειμένου να διατηρήσει την καλλιτεχνική της υπόσταση, η τραγουδίστρια καταλήγει: «ας προσέχουμε που χρησιμοποιούμε αυτό το πολύτιμο δικαίωμα μας λοιπόν και ας μην το σκορπάμε σε κάθε ανοησία που θα ξεχάσουμε σε λίγα λεπτά και πραγματικά δεν οδηγεί την καθημερινότητα ή τη ζωή μας ούτε σκαλί παρακάτω. Επίσης πριν γράψουμε ένα σχόλιο ή ένα δημοσίευμα ας σκεφτούμε γιατί πραγματικά το κάνουμε αυτό και ποιος είναι ο σκοπός μας. Ας κάνουμε λίγο καλύτερο το δημόσιο περιβάλλον μας γιατί η αλλοτρίωσή μας κοιμάται ακριβώς παράλληλα με το κορμί μας και είναι απλό και πολύ εύκολο να κολλήσει μια μέρα πάνω μας και να μας πιει το αίμα. Ας το κρατήσουμε για κάτι που στ’ αλήθεια αξίζει».