Ο Γιάννης Πλούταρχος οπτικοποιεί το νέο τραγούδι του «Σπασμένη Καρδιά», με το οποίο εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που έχει ταυτιστεί με την επιτυχία σε κάθε βήμα του, το σεβασμό στο κοινό και την προσήλωση στη μουσική, επανέρχεται δισκογραφικά με το πρώτο από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του που θα ακολουθήσουν.

Το «Σπασμένη Καρδιά» είναι ένα ερωτικό τραγούδι στο οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος υπογράφει τη μουσική, δείχνοντας άλλη μία φορά το ταλέντο του στη σύνθεση που μας έχει χαρίσει κορυφαίες επιτυχίες – ανεξίτηλα γραμμένες στο χρόνο, όπως τα τραγούδια «Μήπως Σου Ζήτησα Πολλά», «Φίλε», «Το Γράμμα», «Υπήρχαν Όρκοι», «Κατέβα Λίγο Να Σε Δω» κ.ά.

Τους στίχους στο «Σπασμένη Καρδιά» έχει γράψει ο Α.Τ., ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Με ένα υπέροχο τραγούδι και με τη συναισθηματική ερμηνεία με την οποία είναι συνυφασμένο το όνομά του κατά μήκος της εικοσαετούς πορείας του στη δισκογραφία, ο Γιάννης Πλούταρχος ξεναγεί τον ακροατή σε ανεξερεύνητα μονοπάτια έρωτα.

Το τραγούδι κάνει ντεμπούτο στο YouTube με το video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, επιλέγοντας μία μοντέρνα αλλά κομψή αισθητική που ανανεώνει την εικόνα του Γιάννη Πλούταρχου.

Πηγή:hit-channel.com