Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα….. συνδυασμός που «σκοτώνει» επί σκηνής, και μας καθήλωσε δίπλα στα… «τέρμα» ηχεία, την Πέμπτη το βράδυ, που πήραν θέση ραδιοφωνικών παραγωγών στο στούντιο του ΣΟΚ FM 104,8!!!

Η ΕλίναΠαπίλα υποδέχτηκε τους δύο ανερχόμενους αγαπημένους μας τραγουδιστές, Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα και η βραδιά μας κύλησε με πολύ τραγούδι, πολύ γέλιο και ανατρεπτικές συζητήσεις….

Ακαταμάχητα γοητευτικοί και οι δύο στο λόγο τους, απενεχοποιημένοι και χωρίς σταριλίκια, με αστείρευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, Μύρωνας και Ησαΐας, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους φέτος το χειμώνα, έχουν γίνει και πολύ καλοί φίλοι.

Η χημεία τους και η καλή σχέση που έχουν, φάνηκε και στη ραδιοφωνική τους εμφάνιση, και σίγουρα μας έφτιαξε το κέφι.

Χαλαροί και χωρίς «τοίχους», απάντησαν σε όλες τις …. Πιπεράτες ερωτήσεις της Ελίνας, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους!!!

Αποκαλυπτικοί, σε σημείο να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα καλά στοιχεία των χαρακτήρων τους, Μύρωνας και Ησαΐας, δεν στέρησαν από τους ακροατές του ΣΟΚ FM, τις υπέροχες μελωδικές φωνές τους, αφού τραγούδησαν Live, με τις κιθάρες τους, γνωστές επιτυχίες και μας…. ΤΡΕΛΑΝΑΝ ακόμα περισσότερο, για να τους αγαπήσουμε!!

Φυσικά από τη ΣΟΚ night δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με στόχο τον Μύρωνα Στρατή, που πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 31!!! Η τούρτα με τα κεράκια στο στούντιο τον συγκίνησε και οι φίλοι του τραγούδησαν να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!

Από τα καλύτερα παιδιά του μουσικού χώρου και οι δύο, έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που τους κάνουν όλο και πιο αγαπητούς στο κοινό, με ταλέντο που υπόσχεται περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια που νικούν το χρόνο.

Απολαύστε τη συνέντευξη του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα στην Ελίνα Παπίλα στον ΣΟΚ FM 104, 8 και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους δύο γοητευτικούς κυρίους….. Ακόμα κι αυτά που ….. δεν λέγονται εύκολα σε μικρόφωνο on air!!!!!