Πως θα είναι η μέρα για τα 12 ζώδια;

 

ΚΡΙΟΣ –  Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά, μιλήστε με ειλικρίνεια και κρατήσετε  αισιόδοξη στάση.

ΤΑΥΡΟΣ –    Μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Καταφθάνει γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές ερωτικές καταστάσεις, τα αισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Θα αποφύγετε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις, σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά.

ΛΕΩΝ –    Θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις ή εκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Με πείσμα και πάθος θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας, προσοχή να μη σας συνεπάρει η ορμή και η ανυπομονησία.

ΖΥΓΟΣ –  Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις, στην προσπάθεια σας να εξουσιάσετε κάποιον ίσως πέσετε σε πιεστικές και σπασμωδικές ενέργειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Το καθετί θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του, αποφύγετε πιεστικές ή εγωιστικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Στα αισθηματικά σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, αυτά που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη γνώμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος για επιπόλαιες πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Θα κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που σας προκαλούν εκνευρισμό, είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθούν τάσεις απομόνωσης.

ΙΧΘΕΙΣ –  Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr