Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα κεκτημένα μας, σε θέματα έρωτα αλλά κυρίως σε θέματα οικονομικά! Προσοχή μόνο σε διατροφικές υπερβολές και λαιμαργία! Οι ευνοημένοι της ημέρας, είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

 

ΚΡΙΟΣ –  Σήμερα θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ –    Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα.

ΛΕΩΝ –    Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα ανοίξετε το σπίτι σας, θα προσκαλέσετε φίλους, η ψυχολογία σας θα ισορροπήσει.

ΖΥΓΟΣ –  Μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εκμυστηρεύσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Φιλία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις φιλικές σας επαφές, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις .

ΙΧΘΕΙΣ –  Σήμερα θα εστιάσετε μόνο σε καταστάσεις που σας ευχαριστούν και μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση σας.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr