Σελήνη Τρίγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Ποσειδώνα! Η διαίσθηση μας και η καρδιά μας, μας οδηγεί σε αποτελεσματικές δράσεις και πράξεις και καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε ουσιαστικά όνειρα! Οι πιο τυχεροί είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού! 

 

ΚΡΙΟΣ –  Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα χωρίς να φοβάστε τα επικριτικά σχόλια όσων ζηλεύουν την ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ –    Αρκετές ανατρεπτικές αλλαγές ίσως σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Το μήνυμα της ημέρας είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν μακριά σας πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Η στάση σας θα είναι νωχελική, τα αισθήματα σας σταθερά και η πολλή ηρεμία ενδεχομένως σας ρίξει σε αδράνεια.

ΛΕΩΝ –    Η σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε γίνεται πιο ζεστή, πιο τρυφερή και αληθινή, ξεδιαλύνετε τις όποιες παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και ξεσπάτε χωρίς λόγο, συγκρατείστε το άγχος και την αγωνία σας.

ΖΥΓΟΣ –  Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή, ένα ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα περίεργο και μυστηριώδες κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις απ’ το μυαλό σας και θα δείτε πως η επιτυχία και η ευτυχία δεν αργούν να φανούν στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Μην ανέχεστε περισσότερα βάρη στους ώμους σας από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε, μοιραστείτε τις αγωνίες και τις ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΕΙΣ –  Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr