Μέρα αρμονίας, χαράς, ευδαιμονίας αλλά και … κοινωνικής δικτύωσης! Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο έτσι λοιπόν μπορούμε να προσμένουμε μία ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και κοινωνικές επαφές. Οι τυχεροί της ημέρας οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ –  Μην το παρακάνετε με τη φραστική σας ευθύτητα, γιατί κάποια λόγια μπορεί να γίνουν δίκοπο μαχαίρι.

ΤΑΥΡΟΣ –    Ακολουθήστε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, μην πάτε κόντρα στις προσταγές της μοίρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Μην επιτρέπετε στην επιφυλακτική στάση και συμπεριφορά των συναδέλφων σας να ανακόψει τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Οι αδέσμευτοι γίνεστε πόλος έλξης ενός τρυφερού φλερτ, οι ζευγαρωμένοι κάνετε πραγματικότητα τους πιο κρυφούς σας πόθους.

ΛΕΩΝ –    Η μέρα σας αναγκάζει ηθελημένα ή αθέλητα, να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποιον περιβάλλοντα χώρο κι αν βρεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σας ωθήσει σε έντονες κουβέντες και πράξεις που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ –  Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και διώξτε από τις σκέψεις και τις επιλογές σας ένα ερωτικό παρελθόν που σας πλήγωσε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Θα τονωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, δε θα υπάρξει στη σκέψη σας ενδεχόμενο υποχώρησης ή συμβιβασμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Προφυλάξτε την συναισθηματική σας ζωή από γεγονότα και καταστάσεις που φράζουν την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό ερωτικό μάτι.

ΙΧΘΕΙΣ –  Αγνοήστε όσες καταστάσεις και γεγονότα σας δημιουργούν θλίψη και στεναχώρια, μην πτοείστε ηθικά από παρατηρήσεις και μικρολεπτομέρειες.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr